Най-често споменаваната дума през последните 1-2 седмици е море. Море?Море! Море… Влизаме в сезона, когато всеки втори въпрос е „Ще ходиш ли на море?“ или „Как беше на морето?“.
Неизбежно човек установява, че с деца на море е маааалко по-различно от обичайното. Миналата година Мартина беше много мъничка и двукратното море се изчерпваше с разходки, хранене, спане, съвсеееем малко плаж и почти никакво плуване. Беше едва на 5-6 месеца, имаше страх от водата, слънцето, пясъка, мъкнехме количка и 100 000 други принадлежности, сутрин докато се натъкмим и приготвим, ставаше време да се прибираме. Изобщо малък бебешки хаос!
Но това лято със стабилни малки крачета, любов към водата и страст за пресипване и преливане в кофички, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Е, гоненето из плажа ще е неизбежно, психически се опитвам да се подготвя, но знам, че ще е тежко:-))Иначе сме снабдени сме с всички необходими принадлежности – от слънцезащитния 50+ бебешки лосион, до всички видове лопатки и форми за пясък. И естествено, сандали и шапки. В тон с актуалните златисти отенъци и естествени земни цветове, дефилето ще е сигурно:-))

Шапка и сандали: Baby GAP
0 Коментари
 1. Avatar
  Диди Б says:

  Втората снимке е разкошна – и като изпълнение и като съдържание!
  А иначе,честно казано, от мисълта за море с малки деца се изприщвам мигновено – за мен е голямо изтощение.

  Пожелавам слънце с много положителни емоции за малки и големи!:)

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *