Обикновено щом някой ми каже „Оу, това няма как да стане“, стрелката на мотивацията ми удря максимума. Ама как така няма да стане, супер елементарно е! На теория съм го измислила, но в случай, че не мога да се справя сама с изпълнението, ми е нужно техническо съдействие.

Подобен тип закачалка бях мернала някъде из Pinterest, уж за спалнята, да мятаме дрехи отгоре, но тъй като не харесвам класическите портманта и мебели за коридора, реших, че ще пасне най-добре там. Тъкмо имаше нужда от разместване и трансформация.

Набавих бамбуковата пръчка (5 лв., от едно много симпатично малко магазинче за бамбукови и ратанови неща срещу баня „Мадара“), конопено въже (цената варира спрямо дебелината и метража) и куките от железарския магазин (5-6 лв., не помня точна сума), остана Тито да оразмери и монтира на тавана.

Ама как ще закачаме на тоя бамбук?

Защо точно такава закачалка?

Мария, нищо не се закача на тавана.

Уф, все такива ги измисляш.

Няма да стане просто.

Откъде го видя това?!

Що се занимавам и аз…

Само някои от репликите, на които бях подложена, но не се отказвам лесно. И след половин час – воала, вече имаме доста симпатична бамбукова закачалка за леки връхни дрехи. За тежките и мокри палта разполагаме с място зад нишата, така че нека не се безпокоим, всичко е точно. Шеувахме се, че сме малко като в магазин за дрехи, но и в това има чар.

Децата се прибраха и казаха „Ееее, мамо, много е яко!“ и аз добих вид на подсмихващ се доволно емотикон.

 

2 Коментари
  1. Avatar
    Милена says:

    Аууу, ама наистина е много яко! А и целият Ви интериор е вдъхновяващ!

    Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *