Тази година реших да заместя дежурните коледни виртуални картички с истински хартиени. Правени от нас с Мартина. Тъй като не е много умно да й връча ножицата или телбода, за нея останаха моливите, флумастерите, пастелите и всички други налични средства за писане.(смесена техника:-))
Тя, за мое учудване прие задачата изключително сериозно. Докато рисуваше (драскаше) на големия картон, си мърмореше под носа със сериозно изражение. Досущ като един истински автор на шедьоври!
След това разрязахме картона, за да има парче от произведението върху всяка картичка. Шнур или панделка за декорация, малък надпис, за да не объркаме автора, хубави пожелания за скъпи хора и готово!

 За вътрешната част ползвахме разноцветните котета, които преди време Нана ни подари. Е, нямат връзка с Коледа, но пък са шарени и пасват добре:-)

Запечатване на пликове, надписване на адреси и към пощата.

За съжаление няколко от адресатите така и не ги получиха. Като имам предвид ефективността на Български пощи, може да пристигнат за следващата Коледа, хаха
Удоволствието от шумящите пликове, мирисът на хартия и малкото човече с поставена задача не могат да се заменят с нищо! Беше ни изключително приятно и творческо. Догодина пак:-)
Желая ви хубав уикенд!
0 Коментари
 1. Avatar
  малки неща says:

  Мария, колко хубаво! Чудесно се е представила малката художничка, а не ми се мисли колко са се кефили роднините :)))). Чудесна идея и реализация

  Отговор
 2. Avatar
  tanzen says:

  Само мога да съжалявам, че не си направила поста преди Рождество, че да взаимстваме невероятната идея!

  Отговор
 3. Avatar
  Lina says:

  Щастлива съм безкрайно че съм горд притежател на една такава прелестна картичка – най-истинската и най-искренната сътворена от две мънички ръчички! Усмихнат уикенд и целувки за малката художничка !

  Отговор
 4. Avatar
  di_ani says:

  Прекрасни са, Мария!
  Адмирации за креативността ти и таланта на малката художничка.
  Целувки за нежните ръчички,
  хубав и усмихнат ден, Диаан

  Отговор
 5. Avatar
  Nelly says:

  Това беше най-неочакваната картичка ,която сме получавали, невероятно красива и мила ,разплаках се и въпреки това ме караше да се усмихвам всеки ден след това ……. и днес също.Целувки и на двете ви и слънчев ден!!!

  Отговор
 6. Avatar
  LaMartinia says:

  Благодаря ви, беше наистина забавно! радвам се, че сме направили щастливи всички, които ги получиха:-)

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *