Много се вълнувам от стартирането на тази нова рубрика. Поради няколко причини. На първо място защото в нея „въвличам“ и други освен мен хора. Част от тези хора познавам добре и са много важни за мен. С друга част не сме близки, но са ми интересни и интригуващи поради някаква причина. С трета част се познаваме отскоро и ми се иска да опозная по-добре. С четвърти сме били отдалечени дълго време и сега ме изненадват приятно.
Има хора с интересни професии или хобита. Хора, които умеят да разказват. Хора, които умеят да пресъздават. Хора, които умеят да увличат и вдъхновяват. Хора, които обичам и без които ми се струва, че не мога. Хора, които познавам задочно, но сякаш познавам от дълго време. Хора, които са в нова светлина. Хора, които виждам с други очи.
Ще има такива, които разказват за себе си. Такива, за които аз разказвам. Такива, които ще показват без да разказват. Такива, които споделят неща, които ги вълнуват. Такива, които ще изказват впечатления от пътувания, култури и нови места. Такива, които ще доверяват съкровени мисли, неизвестни хобита или скорошни увлечения.
Някои ще са с истинските си имена, други с псевдоним или инициали. Който както пожелае.
Та, вълнувам се и леко притеснявам да не навляза прекалено в чуждото лично пространство, да не представя някой в непривична светлина, да не бъда разбрана погрешно. Затова държа всичко да е съгласувано до буква и пиксел с авторите/гостуващите/представяните.
Щастлива съм, че всички от поканените приеха. Надявам се да е така и занапред!
Приятно четене и гостуване! Ако бъдете поканени, чувствайте се поласкани. Ако вече сте поканени, не изпускайте нито публикация. Защото може да сте вие на ред;-))
0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *