Един чудесен съботен следобед с Ради – толкова нежна, крехка, усмихната и естествена, в най-красивия период.
Времето, макар и малко мрачно, беше с нас. Катерихме се, прескачахме огради, деца ни питаха по колко са балоните, които за малко да излетят безвъзвратно.
Сладките са джинджифилови – специален подарък от Ради за Мартина (великолепни!). Аз пък й подарих тези снимки за спомен.

0 Коментари
 1. Avatar
  Daeneris says:

  Ах, каква прекрасна фотосесия! Чудесни локации – любимият ми район! Разминали сме се за няколко часа явно:)
  Красив модел и фантастичен фотограф! Браво,Мария!

  Отговор
 2. Avatar
  Дани says:

  Това е един от хората, направил ми силно впечатление още в момента, в който посетих нейния блог. Страхотна фотосесия! Очарователна е и доколкото виждам, се намира в прекрасен период. Ради, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! 🙂

  Отговор
 3. Avatar
  eva bor says:

  Страхотна фотосесия Мария! Ради е толкова хубава, изглежда много деликатна и лъчезарна! Страхотно настроение и любими места 🙂

  Отговор
 4. Avatar
  Theodora says:

  Прекрасна фотосесия! Искам да попитам къде точно се намира красивата жълта къща? Много пъти съм попадала на нейни снимки в интернет и ми се иска да се разходя до там лично 🙂

  Отговор
 5. Avatar
  VioletCloudlet says:

  Есента, носи красотата на бременна жена, не мислите ли ? Като ги гледах и двете (като героини в твоя филм) не намерих разлика… Прекрасно е всичко!

  Отговор
 6. Avatar
  Savina Hristova says:

  Жълтата къща или така наречената Къща с ягодите се намира в сърцето на София – ул."Сан Стефано"№6. За времето си е била една от най-красивите сгради в районът на Докторска градина, но за съжаление от години е подложена на разрушение. Всеки път, когато минавам покрай нея, я поглеждам с надеждата нещо да се е променило и да и е вдъхнало нов живот, но уви….
  Мария, великолепни снимки и избор на главно действащо лице – Ради!Хубавият човек си е одухотворен, но и окото и ръката на фотографа са важни, за да могат да пресъздадат това в снимка! Поздравявам ви и двете!

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *