Случайно слязохме на спирка North Greenwich, случайно завихме към The O2 Arena, случайно две момичета с билети ни поискаха огънче, случайно ги попитахме къде отиват, случайно беше 6 без 20 и случайно 8-ият поред концерт в Лондон на Bon Jovi започваше след 20 минути. Само се спогледахме и след 5 минути се озовахме с 2 билета в ръце. Ама толкова са хубави случайните неща!:-)
Залата е грандиозна и перфектно организирана, от съхраняването на камерите, до взимане на метрото обратно. Как си мечтая за такова място в България. Ех…
Bon Jovi влязоха само с 5 минути закъснение и ги посрещна бълващ рев. 8 концерта при пълна зала, оставаха още 4, част от The Circle Tour. Някои от публиката идваха за 3-4-ти път. И четиримата са грандиозно талантливи, адски добри в това което правят, изключително чаровни, усмихнати и погълнати от музиката си. Професионалисти от главата до петите. Свириха перфектно, раздадоха се на максимум и публиката им се отблагодари подобаващо. 2 часа концерт с близо 40 минути бис! Излизаш прегракнал, смазан от кеф и щастлив:-)
Извинявам се за лошото качество на снимките от залата и клиповете, но телефоните толкова си могат;-)0 Коментари
 1. Avatar
  MILENA says:

  Страхотно!Благородно завиждам,само малко;) и заради Bon Jovi, и заради залата, и заради изживяването и емоцията от подобно събитие.

  Отговор
 2. Avatar
  Анонимен says:

  Направо невероятно, Bon Jovi са любимата ми група и винаги съм искала да отида на техен концерт. Искрено се радвам за теб, че си била на такова невероятно и вълнуващо събитие.

  Отговор
 3. Avatar
  Dani says:

  Късметлийка си, Мария – попаднала си на
  точното място в точното време 🙂
  Радвам се, че си изпитала насладата от музиката!
  Поздрави и хубав ден!

  Отговор
 4. Avatar
  Tony says:

  Страхотно! Обичам Bon Jovi и много се радвам за вас!
  Преди няколко дни си мислих за теб и се чудех къде се загуби. А ето каква била причината 🙂

  Поздрави и усмихнат уикенд 🙂

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *