NicolaBags LaMartinia

Създателите на тези чанти са ги нарекли с непретенциозното и конкретно заглавие „Чанти за пазар“. Тествах ги с удоволствие и любопитство, защото редовно ползвам подобни.

Ненавиждам полиетиленови пликове и смятам, че чантата от плат е далеч по (раз)умно решение. Имала съм всякакви – гумирани, памучни, големи, малки, шарени, едноцветни, с различна кройка и дизайн. Едни от най-важните неща за такава чанта: да бъде голяма, лека, компактна при сгъване и естествено издържлива.
Снимка: Nicola Bags
По същество впечатленията ми от  Nicola Bags
Производство: платовете са български, чантите се произвеждат тук, етикетите, опаковките, дисплейните кутии и всички останали елементи също. Всяко производство на местна почва би трябвало да се поощрява, палци горе.
Дизайн: кройката е универсална, класическа, удобна за най-различни неща – от зеленчуци, през малко кашонче, до огромен пакет с памперси. Чантата може да се носи на рамо, без дръжките й да убиват, страшно удобна е. Става идеално и за бебешка количка. Сгъната може да се побере и в малка дамска чанта или по-голям джоб, супер лека и компактна, прибира се лесно и бързо.
Цветове: произвежда се (засега) в 4 основни цвята – класическо червено, тъмносиньо, черно и зелено. Няма огромни надписи и досадно брандиране, само малко дискретно текстилно етикетче за разпознаваемост.
Снимка: Nicola Bags
Издържливост: на етикета са указани 15 кг., но според мен понася и повече. Платът е шушляков, цапа се трудно, лесно се почиства, съхне бързо, не се разтяга и деформира от тежестта на багажа, проверено.
Цена: 10 лв. мисля е разумна цена за нещо, което ще бъде използвано многократно, спестява ни досадния полиетилен и е с универсално и дългосрочно приложение.
Разпространение: можете да я закупите онлайн тук, от магазините на Орнамент и в аптеки „Ремедиум“
Детайли: при оценката на какъвто и да било продукт обикновено забелязвам първо детайлите, наглед не толкова важни и функционални, но всъщност от огромно значение, поне за мен. Nicola Bags са с дискретни машинно бродирани етикети, удобно двулицево калъфче, изрядни усилени шевове и кантове. Изложени са в красиви дисплейни кутии с цялата необходима за продукта информация. Сайтът е добре структуриран, ясен, кратък и приятен за окото.  

Препоръките ми са по-скоро пожелателни: да има повече десени (точки, райе, черно/бялo, др.) и някакво приспособление за закачване към количка или дамска чанта.
Като цяло – отлична оценка и поздравление за идеята!
 
Повече за Nicola Bags можете да видите  в тяхната FB страница и сайта на фирмата.
Снимка: Nicola Bags
0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *