0 Коментари
 1. Avatar
  eva bor says:

  Мария, страхотно е всичко, много ми харесва! Това е моето списание! Всичко любимо на едно място! Поздравления и на добър час!

  Отговор
 2. Avatar
  Ани says:

  Поздравления! Отдавна Ви чета. Много ми хареса! Стилно, изчистен дизайн и интересни истории. Успех!

  Отговор
 3. Avatar
  Toni says:

  Нямах време досега да разгледам списанието, но, о, колко се радвам, че му отделих последния половин час – в абсолютна тишина и мълчаливо спокойствие. Прекрасно е! Толкова красиво списание, при това на български език… Искам да го имам на хартия, да разгръщам страниците и да му се наслаждавам. Страхотни сте! Моите най-искрени почитания. Създали сте не просто списание, а настроение, чувство, отношение.

  Отговор
 4. Avatar
  Devil_kin says:

  Сега го прехвърлих набързо и много ми хареса.При малко свободно време определено ще прочета с интерес статиите и интервюто .Справили сте се страхотно.

  Отговор
 5. Avatar
  Dida says:

  Браво, момичета – страхотно списание сте направили! Много ми харесва! Пожелавам ви най-искрено много, много успех и усмивки!

  Отговор
 6. Avatar
  Freja says:

  Видях ви да снимате една събота на Витоша и много ми се прииска да видя снимките и ето, че ги виждам! Много симпатично начинание – успех!

  Отговор
 7. Avatar
  Анонимен says:

  Здравейте,

  Чудесно списание. Омагьосващо. Поздравления.

  Ангелина

  Отговор
 8. Avatar
  Irena says:

  Страхотна работа, моите поздравления! Снимките са невероятно добри. Чудесни идеи! Всичко е направено с вкус и внимание към красивото и естетичното.

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *