AlItalia

Не пътувайте с тази компания! От много години вървят стремглаво надолу, но положението е наистина зле. Губят багажа ви. За тях е нормално. С тракинг номера единствената информация, която получавате е „no information“. В деня, когато летите обратно, багажът ви е намерен и ви посреща на изходното летище. Колко удобно! Обезщетението е минимално и не покрива дори половината от направените поради липса на багажа разходи. Изплаща се след десетки мейли, по телефон са почти неоткриваеми. Epic fail.
Операта за деца е прекрасно начинание. Време е обаче Софийска опера да смени пластмасовите жълти столове в детската „зала“ (на практика фоайе) и да отдели повече внимание на декорите и костюмите. От уважение към малките си зрители. Постановките за бебета и деца до 3 години все още не сме посещавали, но идеята е страхотна! 
Системата им за онлайн плащания работи чудесно, без засечки, всичко е обяснено и указано ясно и прегледно. Обновява се редовно и ФБ страницата им.

Pampers Premium Care 
От ПР агенцията на Pampers се свързаха с мен с предложение да пробвам новата им серия Premium Care. С първото ми дете ползвахме само тази марка, този път тестваме различни варианти и модели. Смятам идеята за ползване на многократни пелени за чудесно еко-био-органик решение, но честно казано не бих се лишила от удобството на еднократните. Егоистично, но факт.

Плюсовете: 
– тънки са, както и всички модели на марката. 
– „дишащи“, кожата не се запарва и подсича, материята не дразни
– вътрешният им слой поддържа повърхността суха
– имат лента-индикатор, която се оцветява в зелено до степента, в която памперсът е пълен – безспорно допълнително удобство. На опаковката имаше надпис „до 12 часа“. Е, не сме ги тествали в такъв продължителен интервал, но определено издържат.

Минусите:
– прекалено силният аромат. Щом се смеси с останалите миризми става … натрапчив.
– високата цена. Високите технологии го изискват, предполагам.

Kiki Bibs
Ако разполагате като мен с прекрасно бебе с „прекрасен“ рефлукс, лигавникът ще ви е от първа необходимост. Да не прилича на найлонов плик, да не стяга, да е от памук, за да не дразни кожата,  да не загрозява, да попива, да е плътно до вратлето, за да не мокри, да изглежда приятно и да играе освен основната си роля, и тази на аксесоар. Е, банданите-лигавници на тази фирма изпълняват всичките условия. Закопчават се с тик-так, от меко памучно трико са, перат се лесно, съхнат бързо, красиви са, стоят като шал, има ги в най-различни десени, струват само 5.90 лв. ФБ комуникацията е бърза и лесна, поръчах ги и пристигнаха на следващия ден. Доставката за 6 броя и повече до края на февруари е безплатна.
Бих им препоръчала да правят и в други размери за по-големи деца, чудесен аксесоар са.

Снимка: Kiki Bibs

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *