С моята скъпа приятелка Светлана, която в момента развява естествено руси коси сред пуншове и виенска коледна украса, отдавна умуваме над общо начинание.

През лятото мъглявата първоначална идея започна да се избистря с планове за есента, но поради десетките дини под мишниците ни и хаотично преместване в пространството, не успяхме с организацията. Отложихме го за зимата.
Ето че зимата дойде и е време планът да бъде осъществен.  А планът е: онлайн списание. Няма да бъде насочено към конкретна аудитория или група, няма да съдържа в името си думите *момиче*, *жена*, *приятелка*, *дама* и други често срещани производни. Ще събира нещата, които харесваме и обичаме да правим, така както ги виждаме. Ще има снимки, текстове, идеи. Няма да има мото, слоган, концепция и цел, инструкции, съвети, сентенции  и изводи, просто ще сме си ние и ще споделяме. Така както смятаме за добре.
Предвиждаме първия брой в края на януари. В неделя е първата фотосесия, стискайте ни палци:-)
Фотография: Luis Ramón Marín, 1931
0 Коментари
 1. Avatar
  Звездица says:

  Еха! Поздравям ви за идеята и двете!

  Обожавам фотографиите на Светлана. И обичам блога на LaMartinia. А и липсата на рамки ми се струва много привлекателна за такова списание. Чакам с нетърпение да го видя и стискам палци вдъхновението да не ви напуска. : )

  Отговор
 2. Avatar
  Dani B. says:

  Успех и късмет ви пожелавам! Очаквам с нетърпение първия брой на списанието! Идеята ви е страхотна, сигурна съм, че реализацията ще е отлична (предвид това, което виждам, че правите в блоговете си). Поздрави! 🙂

  Отговор
 3. Avatar
  Toni says:

  Страхотна идея и начинание! Имате подкрепата ми. Чакам с нетърпение първия брой. Сигурна съм, че ще е отличен.

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *