Да си разказвате приказки на масата, при това измислени от самите вас и всеки път различни – един истински семеен тиймбилдинг.

Новите карти на Red Paper Plane са чудесен начин да прекарате няколко часа без телефони, телевизори и всякакви електронни устройства, развивайки въображението освен на децата си, и вашето собствено. Последното е особено важно, за да излезете от рутината на ежедневните си дейности и малко да проветрите мисълта си. Тествахме, работи.

Картите са илюстрирани са от трима български художници, опаковани са в удобни кутии с магнит и могат да бъдат страхотно забавление за всяка възраст, да кажем над 3 г. Освен за ваша употреба, са и оригинален вариант и за подарък, включително и корпоративен. „Историите придобиват друг характер, когато са само сред възрастни“ – както с намигване каза Цвети, създател на Red Paper Plane.

Една от нашите истории завърши как японецът Квазимото Гучи и индианецът Бърза Дребна Стъпка прибраха при себе си елегантна дама от Париж, която да им прави френски макарони и да им шие костюми за пролетните партита. Обратите са неочаквани, героите непредвидими, а историите безброй. Падна голям смях, продължаваме в същия дух.

*Картите ни бяха предоставени от Red Paper Plane. Сериите карти са в ограничено количество и с предварителна продажба до 20 ноември (неделя), могат да бъдат поръчани тук=>

 

 

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *