fit 30
По покана на Руми в понеделник започвам новата й програма за влизане във форма fit30. Това лято не само че не свалих нищо, ами и качих. Долчевитата не прощава никому. Преди зимата имам спешна нужда от стягане и тонус, така че тази програма идва точно навреме. Най-хубавото е, че тренираш вкъщи без да зависиш от време и място, упражненията траят по 30 минути и продължават 12 седмици. Който има желание да се включи, fit30 може да бъде закупена на промоционална цена от 75 лв до неделя. Ще споделям тук впечатления веднъж на няколко дни, какво харесвам, кое не ми допада, как се справям, затруднява ли ме или напротив, има ли ефект и какъв точно. Надявам се да съм редовна и да изкарам трите месеца до края, ще следя с интерес и останалите отзиви.
0 Коментари
 1. Avatar
  Elena Atanasova says:

  Привет, Мария. Аз също щя се възползвам от предложението на Руми – FIT30. От няколко месеца правя упражненията на Руми и се чувствам страхотно. На мен лично много ми допадат нейните програми – интересни, интензивни, кратки, а също и удобството да ги правиш в удобно за теб време и място. Пожелавам ти успех в постоянството и съм сигурна, че ще се получи.

  Отговор
 2. Avatar
  Мартина Янева says:

  Аз с Руми почнах, заради теб Мария! Още миналата година с 90-дневното предизвикателство. Оттогава на периоди съм по-активна и не толкова, но сега се включих и към новото начинание 🙂

  Поздрави и потни тренировки ти желая!
  Мартина

  Отговор

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *