Защо пътуваш?

Защото се чувствам свободна . Защото самото пътуване ми носи знание за всичко по-далече от града, в който живея и усещане за обогатяване на душата. Защото съм го наследила от моите родители и специално от баща ми, който като оркестрант в различни видове състави е обиколил света и е предал това и на мен.

Как пътуваш?

Пътувам от 24 години. С хора на варненските девойки, по турнета и фестивали и разменни начела с други подобни състави. Откакто пораснах пътувам абсолютно самостоятелно със собствена организация. Обичам да снимам, да влизам във всяка нова интересна пресечка, а това не се получава с организирана екскурзия. Защото самостоятелното пътуване дава шанс да се докоснеш лично до местните, в крайна сметка те не са в музей или галерия. И какво по-хубаво от това с пътуващата двойка приятели да се сближите още повече.

Как избираш дестинацията? Влияеш ли се от трендове?

Трендове е доста нова дума и когато започнах да пътувам я нямаше. В началото дестинацията зависеше от диригента и беше обсъждана вкъщи спрямо мненията на татко. След като започнах да пътувам самостоятелно дестинацията беше избирана на вечеря, когато сме още на предната дестинация и просто се посочваше  място. Като изключим Бали, което си беше моя мечта от доста време ( преди онзи филм… )

Най-важните неща, за да е едно прекарване приятно за теб?

Приятно настаняване, не лукс; да е чисто, уютно и да носи духа на локацията. Локацията да е централна. Да имаме програма поне донякъде.

Чии отзиви, препоръки и съвети ползваш?

Отскоро ползвам препоръки от познати. До преди това търсех в google и не държах на tripadvisor и подобни приложения. Мненията винаги са различни и зависят от много неща. 

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *