Изключваш ли се по време на пътуване или тъкмо обратното – постоянно си онлайн, за да споделяш? 

Не ми е важно да се тагвам постоянно и в реално време от всяко място. Разказвам подробно офлайн. Наскоро създадох блога си World In My Mind и започнах да пиша впечатления.

Обичам да снимам градове и природа от различна перспектива. Харесвам портретна фотография, но засега не съм се захващала.

От кой свой навик свързан с пътуване ти се иска да се отървеш?

Припряността. Не съм от търпеливите.

Как съхраняваш спомените? Какво си носиш от всяко пътуване?

Когато снимам се чувствам така, както някои се чувстват, когато пазаруват. Купувам си по 1-2 чифта обеци от всяко място, по възможност местно производство.

Най-смешната случка по време на път?

Мислехме, че ще храним и къпем животните в резерват за спасени от циркове слонове, а се оказа, че са ни сложили в яздещата група. Не искахме да се разправяме, а и кога друг път ще яздим слон „кожа до кожа“ (етичният начин да се язди слон)? Докато се потях като в турска баня насред тропическия пейзаж, нашият слон единствен се отклоняваше от строя да пасе трева на ръба на една бездна. Липсата на контрол над животното беше хем страшна, хем комична. Минаха ми през главата всички истории за внезапна агресия у слонове. Както се досещате, всичко завърши без фатални последствия.

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *