Приятелства не съм завързвала, поне не се сещам, но имам трайни и хубави спомени от приятни разговори и хора, които са оставили следа.

Изключваш ли се по време на пътуване или тъкмо обратното – постоянно си онлайн, за да споделяш? Какво обичаш да снимаш?

Обичам да снимам и да споделям. Признавам си, понякога прекалявам. Опитвам се да не съм онлайн през цялото време и да не е приоритет споделянето в социалните мрежи. Нещо, над което работя усърдно, хаха!

Обмислям изцяло да спра споделянето по време на път, за да мога напълно да се откъсна от устройствата, освен от фотоапарата и едва след пътуването да го запечатам в албум, с който мога да разкажа и да споделя преживяното. Да видим… 

Снимам детайли, които разкават за мястото, хората, ситуации и моменти, характерни за живота там. Харесвам различната и така специфична за всяко място архитектура, със собствен облик и чар.

Много се кефя да снимам пране. Италия и Португалия са топ! Имам цял албум „Прането по света и у нас“.

От кой свой навик свързан с пътуване ти се иска да се отървеш?

От телефона, социалните мрежи и излишния багаж, който е някак неизбежен.

Как съхраняваш спомените? Какво си носиш от всяко пътуване?

Преди си купувах интересни вещи от местата, които съм посещавала, но спрях. Получава се излишно натрупване. Иначе, задължително вземам със себе си камък, поне един, от всяко едно място, на което съм била. Правя го и сега. Имам си цяла колекция вече. Просто ги обичам!

Сега имаме семейна традиция да си носим само магнитчета, които поставяме с любов на нашия хладилник – събирач на емоции.

Най-смешната случка по време на път?

Сещам се за случай, когато мъжът ми си поръча червено вино в самолета, а до него седеше елегантна възрастна дама. Не знам как се случи точно, но с някакви резки движения, той успя да резлее виното навсякъде. Включително и около нейната седалка. Настана суматоха, но дамата беше над нещата, слава Богу
<!–nextpage–

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *