Ти на кого искаш да приличаш? Имаш ли идоли и инфлуенс гурута?

Честно казано не следвам нито един инфлуенсър. Следвам хора, които ми харесват. Например едно момче, което веднъж си качи снимка на циганската си баница много ме трогна, а после видях, че има и снимки на бобец с люти чушки. Следвам разни актьори, защото обичам театъра и ги познавам… Примерно Радина Думанян! <3

Каква ще бъде твоята стратегия за набиране на последователи, Тензи? Как смяташ да станеш селебрити?

Надявах се, че ще съм толкова яка, че последователите ми ще се набират сами… то всъщност така и става. Нямам хъс и нерви да измислям стратегии, а дори и да ги измисля – не съм достатъчно последователна, за да ги приведа в действие. Така че – колкото, толкова. Рано или късно се надявам да ме забележат. Ако стана популярна на 90 – това също си е постижение, така че… Заредила съм се с търпение. Ако това може да се приеме за стратегия.


Инфлуенсърите много обичат да дават съвети, дай ни няколко основни, които са доказано полезни или недотам полезни, но от сърце.

Един единствен, но пък ултра полезен съвет ще дам – последвайте Хортензия! Там можете да намерите съвети за всичко – от поставяне на контакт в кухнята, през лесни трикове за разкарване на досадници, до рецепти за мекици, уроци по градинарство, оказване на първа помощ, космонавтика и приложна психология (най-вече) – при Хортензия има всичко, което ви е необходимо, за да водите пълноценен и смислен живот! 

Кое те прави щастлива?

Щастлива бях, когато Гергана Змийчарова ми разказа как е отишла на премиера в Пловдив, а актьорите след спектакъла питали за мен. И веднъж, когато ми разказа, че говорила за мен на някакъв много известен фотограф и той казал, че тъкмо вчера бил чел моите съвети. И още по-щастлива бях, че този същият фотограф мислел през цялото време, че Спиридон е червей! Това е велико и непрекъснато му го натяквам!

Щастлива съм, когато ме последват яки хора като Радина Думанян и Максим Ешкенази, които наистина са ми последователи.

Щастлива съм, когато се наспя. Когато се наям.

Щастлива съм, когато моите последователи ми пишат, че съветите ми са полезни и забавни.

Когато някой друг изчисти на котката ми вместо мен (това никога не се е случвало, но си представям, че бих била щастлива, ако можеше да стане).

Щастлива съм, когато си купя нещо ново на точки.

Когато си пия кафето без да бързам.

Когато не съм скарана с моята приятелка Психея.

Щастлива съм, когато вечер завали – трополенето на дъжда по прозорците да ме приспи!

Изобщо – аз ужасно много мрънкам, обаче като се замисля, съм си супер. И съм щастлива! 

Бъдещите ти творчески планове?

Имам ужасно много идеи! Просто стотици наистина. И… проблемът не е, че нямам време… реално аз нищо не правя (засега), но някак не успявам да реализирам нищо.

Чувала съм от Гергана Змийчарова, която нон стоп нещо прави и успява с хиляди неща – деца, театър, картини, снимане, пране, готвене, комикси, фитнес – че всъщност, когато имаш повече задачи, се организираш по-добре. Тя така разправя и на мен това ми звучи супер логично.

Де факто предполагам, че това ми е проблемът – нямам задачи и следователно не ми достига времето да си ги свърша, още повече, че ги нямам – т.е. няма как да се опитвам да свърша накаква задача, която на практика не съществува. Така че… бъдещите ми творчески планове се свеждат до това, че мисля да седна и да се амбицирам малко и да почна лека-полека да правя някакви неща… мисля това да стане някъде около Нова година, защото определено имам нужда първо от време, в което да се настроя на тази вълна…

0 Коментари

Остави коментар

Споделете мнението си!
Влезте в профила си, за да оставите коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *